Presedintele Traian Basescu solicita Guvernului o intrunire de indata in care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pana la ora 24.00.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala, "presedintele Traian Basescu a observat posibile dificultati in a asigura dreptul de a vota tuturor romanilor din diaspora".

"In aceste conditii, solicita Guvernului Romaniei o intrunire de indata in care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pana la ora 24.00", se arata in comunicatul de presa, potrivit MEDIAFAX.

"Interventia presedintelui Traian Basescu vine ca urmare a mesajelor si semnalelor primite din strainatate, potrivit carora multi cetateni romani care stau de cateva ore la coada estimeaza ca nu vor putea vota", se mentioneaza in comunicatul transmis de Administratia Prezidentiala.

Citeste si: Alegeri prezidentiale 2014: ZECI DE MII de romani din diaspora stau la coada pentru a vota


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.