Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca, in calitate de presedinte, nu va schimba cota unica de impozitare din 2016 "pentru simplul motiv ca presedintele nu schimba cote unice".

Ponta a declarat ca, in calitate de presedinte, nu va schimba cota unica de impozitare din 2016 "pentru simplul motiv ca presedintele nu schimba cote unice" si a sustinut ca aceasta va fi garantata de viitorul Guvern Tariceanu, dupa care nu a dorit sa accepte intrebari ale presei, scrie MEDIAFAX.

"Daca vroiam sa schimb cota unica, o schimbam in cei doi ani si jumatate ca prim-ministru. Nu o sa ma apuc sa o schimb in 2016 ca presedinte, pentru simplul motiv ca presedintele nu schimba cote unice", a spus premierul Victor Ponta, sustinand ca ar fi vorba despre "dezinformari", "minciuni" si "manipulari".

El a aratat ca Tariceanu, ca prim-ministru, a introdus cota unica si a precizat ca aceasta cota va fi "garantata" de catre viitorul Guvern Tariceanu.

La finalul acestei declaratii, premierul Ponta a refuzat sa accepte intrebari din partea presei in pofida insistentelor.

Citeste si: Documente MFP: Cota progresiva din 2016 si impozite mai MARI!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.