Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu reprezentativa Irlandei de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor EURO 2016, este pentru "tricolori" cea mai importanta partida a anului.
"Pentru noi, pentru echipa nationala, pentru capitanul echipei nationale si pentru staful tehnic este cel mai important meci al anului. Din punctul meu de vedere, victoria echipei nationale in jocul de maine ne-ar ajuta sa facem un pas urias in a rezolva ecuatia calificarii, in a avea garantia ca suntem intre primele doua echipe calificate. Am mai spus-o, nimeni nu isi imagina ca Irlanda va fi echipa care domina pana in prezent prin numarul de puncte pe care l-a strans si este echipa surpriza a acestei competitii. In ceea ce ne priveste pe noi, le-am cerut baietilor sa se concentreze, sa se pregateasca mental si am vazut ca au inceput sa se observe aceste lucruri", a spus Iordanescu, potrivit MEDIAFAX.

Partida Romania - Irlanda de Nord, din etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.