Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, dupa ce mai multe gaini moarte si vii cu biletele la gat au fost aruncate in curtea sediului ACL, ca au fost sesizate Politia si ANSVA, aratand ca este o campanie care ii provoaca scarba, iar PSD este "un partid al gainarilor".

"Asistam la o campanie de o violenta extrema, o campanie pe care pe mine una ma ingrozeste si imi provoaca in acelasi timp scarba, as putea sa spun. Nu a fost nicodata de la Revolutie incoace o campanie care sa atinga un asemenea nivel de josnicie, de mojicie, de lipsa de respect fata de valorile democratice. Este o competitie pe care PSD nu intelege sa o duca corect, a avut atatea atacuri la candidatul Klaus Iohannis de la inceputul campaniei si pana astazi si nu ma refer la atacuri care tin de democratie, ci de atacuri murdare, incat aceasta mizerie de astazi, acest lucru nemaiintalnit in democratie, sa arunci gaini moarte in curtea unui partid cu diverse mesaje referitoare la candidatura lui Klaus Iohannis, la tot ce inseamna Klaus Iohannis mi se pare un atac la tot ce insemana stat de drept si democratie", a afirmat Gorghiu, potrivit MEDIAFAX.

Alina Gorghiu a spus ca a fost sesizata Politia care va face demersuri pentru identificarea persoanelor implicate si ANSVA in legatura cu starea gainilor.

"Am sesizat bineinteles Politia, a venit, a facut niste constatari, vor face demersuri in continuare pentru a identifica pe cei care au intermediat acest gest. Cred ca PSD este un partid al gainarilor si imi cer scuze pentru comparatie fata de gainile care traiesc in curte pe care nu au reusit sa le omoare si sa le atarne de gat mesaje violente si lipsite de bun simt si va veni de asemenea ANSVA sa constate ce se intampla cu animalele, cu pasarile moarte", a spus ea.

Gorghiu a aratat ca acest gest nu a fost facut intamplator, in ziua in care liderii PNL se intalnesc cu presedintele PPE, Joseph Daul, care il sprijina pe Klaus Iohannis la Presedintie.

"Nu intamplator au facut astazi, pentru ca in sediu, la 15 metri, are loc intalnirea presedintele PPE Joseph Daul cu liderii PNL, cei doi copresedinti si vom ajunge de rasul Europei pentru a nu stiu cata oara din pricina unui gest care seamna violenta intre romani si este de o iresponsabilitate fara precedent", a mai sustinut ea.

Citeste si: [VIDEO] Gaini vii si moarte, aruncate in curtea sediului ACL din Capitala!

Citeste si:
Alegeri România 2024. Când ar putea avea loc cele patru tipuri de...
Alegeri România 2024. Când ar...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.