Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala, sustinand ca, daca vrea, Klaus Iohannis poate veni impreuna cu seful statului la cele patru dezbateri, de luni, marti, miercuri si joi, propuse de PSD.
Victor Ponta a fost intrebat, in timpul unei vizite facute in Kosovo, cum apreciaza propunerea sefului statului ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

"Nu apreciez faptul ca domnul presedinte Basescu continua sa se implice in campania electorala. Inteleg ca vrea sa il ajute pe domnul Iohannis, nu e nimic rau in asta, dar cred totusi ca atat timp cat e presedinte ar trebui sa stea mai departe de campania electorala. Intr-un fel insa lucrurile sau apele s-au despartit, noi vom merge mai departe sub formula USL, eu, presedinte, Calin Popescu Tariceanu, prim-ministru, dansii sunt Klaus Iohannis, Traian Basescu si cei de la PDL si, pana la urma, oamenii pot pe 16 noiembrie sa stie ce doresc: doresc sa ramana ca si pana acum: Basescu, Iohannis, PDL sau doresc sa facem acea schimbare pe care USL a propus-o tot timpul. Deci, daca domnul Iohannis vrea sa vina impreuna cu domnul Basescu la dezbaterile pe care le avem luni, marti, miercuri, joi, e dreptul lor", a declarat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Citeste si: Basescu propune o dezbatere Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.