Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va fi in echipa sa de la Cotroceni, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Anuntul are loc la putin timp dupa ce Teodor Melescanu si-a anuntat sustinerea pentru Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale, scrie MEDIAFAX.

Melescanu a spus ca un factor esential in luarea acestei decizii a fost convingerea sa ferma ca impreuna cu Victor Ponta va putea pune in practica o politica destinata consolidarii securitatii Romaniei in contextul actual si "o dezvoltare economica durabila in folosul tuturor romanilor".

"Am vorbit cu domnul Melescanu si domnia sa va face parte din schipa mea prezidentiala, ca si consilier pe probleme de securitate nationala, acum in locul ocupat acum de domnul Fota, cred", a anuntat premierul Ponta.

El a precizat ca se bazeaza pe experienta lui Teodor Melescanu si are nevoie de oameni cu experienta la Cotroceni. Ponta a mai anuntat ca vor fi si alti consilieri care vor fi anuntati in perioada urmatoare.

Citeste si: Melescanu si Vadim Tudor isi anunta SUSTINEREA pentru Victor Ponta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.