Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marti, la videoconferinta cu liderii PSD din teritoriu, ca nu vrea "sa primim din nou ordine din afara tarii, de la PPE si de la indivizi care si-au batut joc de Romania in 2012", el aratand ca "stim singuri cum e mai bine pentru Romania".

"Vreau sa va anunt ca imediat ce reincepe campania electorala vreau sa fiu alaturi de dumneavoastra intr-un tur al unitatii Romaniei. O sa merg in Moldova, o sa merg in Transilvania, o sa merg in Banat, in Oltenia, in Dobrogea, in Munteania, bineinteles, pentru ca vreau sa vorbim despre romani si despre Romania, nu despre lucruri si nu vreau sa primim din nou ordine din afara tarii, de la PPE si de la alti indivizi care si-au batut joc de Romania si in 2012 cum sa traim in Romania", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

"Le multumim, dar stim singuri cum este mai bine pentru Romania si ordinele lor si dispretul pe care il au fata de romani este un lucru pe care nu il vom mai accepta", a adaugat Ponta.

El a aratat, de asemenea, ca toti cei care l-au votat, fie ca sunt tineri sau batrani, din regiunile tarii sau din afara tarii, au tot respectul sau.

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul II al prezidentialelor pe Klaus Iohannis, el asigurandu-l pe primarul Sibiului de sprijinul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.