Traian Basescu a declarat, marti, ca Victor Ponta ar putea fi santajat daca ar ajunge presedintele Romaniei.

Traian Basescu a fost intrebat, la Adevarul Live, ce se poate intampla daca Ponta ajunge presedinte, stiind ca el a fost ofiter acoperit.

"Poate fi santajat de fostul sau ofiter de legatura, chiar de Serivicu. Eu nu spun ca se va intampla, dar se poate intampla. Presedintele in functie trebuie sa fie un om liber, liber de orice posibilitate de santaj, mai ales cand spune ca nu a fost, cu atat mai eficient devine un eventual santaj. Sunt destule zone in care un presedinte care nu-i liber poate fi santajat", a declarat Basescu, potrivit realitatea.net.

Seful statului a vorbit si despre ce a facut Victor Ponta in calitate de ofiter acoperit.

"Eu nu cred in marea actiune ca spion al lui Victor Ponta. Erau lansate pe piata zvonuri ca s-a dus sa o supravegheze pe Carla del Ponte, lupta anti-mafie. Pai el era un tancau ca experienta, un copil, un tanc. El a fost utilizat la altceva. In Parchetul General, mai ajung si oameni cu care un serviciu sau altul are interese sa fie scapat. Cred ca aici a fost utilizat Victor Ponta", a mai adaugat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.