Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, marti, dupa audierea sa in Comisia juridica in legatura cu cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva sa in dosarul Microsoft, ca nu exista probe impotriva sa.

"Nu sunt probe, asta pot sa va spun", le-a spus jurnalistilor fostul ministru al Educatiei, mentionand ca membrii Comisiei juridice vor decide in cunostinta de cauza.

Ea a fost intrebata daca ia in calcul demisia din Parlament, dupa modelul lui Viorel Hrebenciuc, pentru a nu afecta imaginea partidului. "Eu, daca as considera ca am o vina, as demisiona de ieri, da?", a replicat senatorul PSD, potrivit MEDIAFAX.

"Eu cred ca noi trebuie sa acceptam ca unii oameni pot sa fie nevinovati si, ca urmare, nu trebuie sa-i ingropam de vii", a mai spus Andronescu. Intrebata daca dosarul nu afecteaza imaginea candidatului PSD la prezidentiale, Ecaterina Andronescu a raspuns: "Nu cred, nu cred".

Audierea Ecaterinei Andronescu in Comisia juridica a Senatului a avut loc cu usile inchise.

In noaptea de luni spre marti au fost retinuti in acest dosar primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, precum si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.