Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, ca Viorel Hrebenciuc nu mai este deputat in urma faptului ca plenul Camerei, al carui cvorum a fost asigurat de parlamentarii puterii, a luat act de demisia acestuia.

"Domnul Hrebenciuc a fost foarte serios atunci cand a spus ca demisioneaza si s-a comportat extrem de decent, iar colegii mei oricum veneau (la plen - n.r.). (...) Noi nu am facut decat sa asiguram cvorumul. S-a luat act de demisie si, din acest moment, domnul Hrebenciuc nu mai e deputat, nu mai exista niciun fel de piedica in calea dosarului si se va prezenta in fata Justitiei", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca, procedural, presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, este cel care care va instiinta inclusiv DNA de faptul ca Hrebenciuc nu mai are calitatea de deputat.

Camera Deputatilor a luat act, luni, de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament, presedintele Camerei intreband daca Hrebenicuc staruie in demisie, insa acesta nu a fost prezent la sedinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.