Marian Neacsu a fost ales, luni, cu 223 de voturi „pentru” si 30 „impotriva”, in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Viorel Hrebenciuc.

Neacsu, care a detinut functia de lider al grupului parlamentar al PSD, a fost ales vicepresedinte al Camerei prin vot secret cu bile.

Dupa anuntarea rezultatului votului, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, l-a felicitat pe Marian Neacsu. „Felicitari pentru aceasta functie, imi pare rau ca ea vine intr-un moment neplacut grupului parlamentar, dar este spre incununarea unei munci pe care ati depus-o in ultimii ani”, i-a spus Zgonea lui Neacsu, potrivit MEDIAFAX.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut incuviintarea arestarii preventive in doua dosare, si-a depus in 21 octombrie demisia din Parlament. Luni, Camera Deputatilor a luat act de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.