Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Targoviste, ca, daca va fi ales sef al statului va locui in continuare la el acasa si nu se va muta, el aratand ca la Vila Lac 3, unde locuieste actualul presedinte, Traian Basescu, trebuie facute multe "slujbe".

"Poate ca nu mai trebuie sa platim din bani publici pentru cine (va fi presedinte - n.r.). Eu sunt prim-ministru de doi ani si jumatate si stau la mine acasa, nu la RA-APPS, din moment ce am locuinta. Cred ca si domnul Basescu, daca tine la binele public, poate sa stea la dansul acasa", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat unde va sta cand va fi presedinte, Ponta a raspuns: "Da, acasa la mine. Stau foarte bine la mine". Ponta a mai spus ca la Vila Lac 3 trebuie facute multe "slujbe".

Guvernul a primit din partea presedintelui Traian Basescu, in urma cu aproximativ doua saptamani, o solicitare privind atribuirea unei locuinte, cerere care se afla in lucru, a anuntat premierul Victor Ponta duminica, adaugand ca "nu cred ca suntem in pozitia sa acordam o resedinta foarte luxoasa".

Fostii sefi ai statului au dreptul, conform legii, inclusiv la atribuirea pe perioada vietii a unei resedinte. "Am primit cerere si este in lucru. Nu cred ca suntem in pozitia sa acordam o resedinta foarte luxoasa, cred ca o resedinta normala...din cate stiu, si Iliescu, si Constantinescu stau in niste conditii decente, dar nu...", a spus Ponta la Romania TV.

El a adaugat ca in ceea ce il priveste, daca va ocupa postul de presedinte si va fi nevoit sa se mute, probabil va folosi o alta casa decat cea actuala, dar nu in vila in care locuieste in prezent Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.