Premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Targoviste, ca functia de presedinte PSD nu e libera pana nu pleaca in alta functie, aratand ca acest lucru a fost inteles bine si ca mesajul pe care l-a adresat colegilor de partid e acela de a nu se mai ocupa de pielea ursului din padure.

"Eu zic ca problema este ca orice alegere nu este castigata pana la momentul numararii voturilor. Si orice functie, inclusiv a mea, de presedinte al PSD, nu e libera pana nu plec intr-o alta functie. Si au inteles asta toti foarte bine", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca le-a transmis colegilor de partid sa nu se mai ocupe de pielea ursului din padure si a atras atentia ca PSD nu a castigat alegerile prezidentiale, desi este favorit.

"In 2004 si 2009 romanii au fost pacaliti de catre Traian Basescu sa voteze contra a ceva. Au votat contra. Acum incearca si in 2014. Nu are nimeni atata ipocrizie sa spuna ca e bun Iohannis. Toata lumea spune ca trebuie sa se voteze contra mea. Ori eu cred ca, dupa rezultatele oribile din 2004 si 2009, cand ati vazut ce inseamna sa se voteze contra a ceva, sper ca in 2014 oamenii o sa voteze pentru ceva si din acest punct de vedere cred ca suntem favoriti. Dar nu am castigat alegerile si mesajul meu pentru toti colegii era sa nu se mai ocupe de pielea ursului din padure", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.