Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca personal apreciaza tandemul Dragnea-Ghita si le va acorda votul la Congresul PSD, daca cei doi isi vor depune candidaturile, ea aratand ca mesajul este de continuitate a rezultatelor bune obtinute de echipa Ponta-Dragnea.

"Eu, personal, apreciez tandemul Liviu Dragnea-Sebastian Ghita. Daca isi vor depune candidaturile, ii voi vota la Congres. Mesajul este de continuitate a rezultatelor foarte bune obtinute de PSD la alegerile locale, parlamentare si europarlamentare de echipa de conducere Victor Ponta-Liviu Dragnea", a declarat Gabriela Firea, pentru MEDIAFAX.

Firea, care este si presedintele PSD Ilfov, a aratat ca, in acest moment, este necesar ca organizatiile PSD din tara sa fie focusate pentru campania prezidentiala. "Ne concentram suta la suta pe campania electorala. Victor Ponta este cel mai bun candidat si va fi presedintele Romaniei din decembrie. Dar acum e necesar ca organizatiile PSD din tara sa ramana focusate", a spus Firea.

Gabriela Firea detine, incepand de marti, si functia de purtator de cuvant al PSD, ca urmare a suspendarii lui Dan Sova din aceasta postura, precum si pozitia de purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta.

Citeste si: Dragnea - Ghita, tandemul care vrea sa preia sefia PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.