Premierul Victor Ponta a declara, marti, ca decizia lui Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament ii apartine acestuia si scoate justitia din campania electorala.

"Este decizia domniei sale si este o decizie prin care scoate justitia din campania electorala, asa cum era folosita incepand de ieri", a spus Ponta, precizand ca nu a discutat cu Hrebenciuc in prealabil, scrie MEDIAFAX.

Intrebat daca se asteapta la un astfel de gest de onoare si din partea lui Dan Sova, pentru faptul ca acesta este implicat intr-un dosar de trafic de influenta cu Hrebenciuc, Ponta a reluat afirmatia de luni seara, respectiv ca nu este ilegal sa doresti sa fii presedinte de partid.

"Sa vrei sa fii presedinte al unui partid nu e ceva ilegal. Nu inteleg de ce trebuie sa arestam pe cineva ca vrea sa aiba o functie. Si eu am vrut sa fiu presedinte al PSD si nu m-a arestat nimeni in 2010, din fericire. Deci, arestam oamenii care vor sa fie presedinti de partid ? Cred ca ne intoarcem in vremea lui Ceausescu sau a lui Stalin si nu vreau acest lucru", a spus Ponta.

Intrebat cu cine a negociat el pentru a ajunge presedintele PSD, Ponta a raspuns: "Cu toata lumea".

Citeste si: Viorel Hrebenciuc a DEMISIONAT din Parlament


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.