Deputatul PSD Sebastian Ghita cere ca Dan Sova si Viorel Hrebenciuc sa fie suspendati din PSD, spunand ca acestia au gresit fata de partid si ca trebuie sa se puna la dispozitia justitiei.

"Conform deciziei de la Orastie enuntata de presedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Sova si Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea sa apere legea si corectitudinea. Acesti oameni au gresit in partid. Nu stiu daca au gresit si in fata legii. Domnul Ponta a spus ca cine va face jocuri in PSD va fi exclus. Justitia trebuie sa arate adevarul despre retrocedari. Si despre Macovei. Si despre regimul Basescu", arata Sebastian Ghita intr-o declaratie de presa, scrie MEDIAFAX.

Deputatul PSD mai spune ca nimeni nu este mai presus de lege si ca Viorel Hrebenciuc ”i-a atras si pe alti senatori intr-o situatie rea si grava, riscand sa compromita pozitia PSD”.

"Nu vreau raul nimanui. Dar sunt sigur ca Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea si Daniel Constantin pot sa arate romanilor ca sunt drepti si corecti. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras si pe alti senatori intr-o situatie rea si grava, riscand sa compromita pozitia PSD. Procurorii sunt intrebati de ce apar astfel de anchete in campanie. Politicienii trebuie sa se intrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc si Sova trebuie sa se puna la dispozitia justitiei", adauga Sebastian Ghita.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost anuntat, luni, de procurorii DNA ca este urmarit penal intr-un nou dosar, in care este acuzat de instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, trafic de influenta, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si cumparare de influenta.

Potrivit DNA, Hrebenciuc ar fi aflat informatii din interiorul DNA cu ajutorul fostului sef al Serviciului Protectie si Paza (SPP) Dumitru Iliescu, acesta cerand si obtinand de la un angajat al Directiei informatii despre interceptarea deputatului. In acelasi dosar, Dan Sova este urmarit penal pentru trafic de influenta.

Citeste si: [STENOGRAME] Sova: Amnistie si gratiere OBLIGATORIU! Hrebenciuc: Ma focusez pe tine!

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.