Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, luni, ca renunta la organizarea Revelionului in strada, sustinand ca artistii i-au cerut sume "fabuloase” pentru concerte si ca nu vrea sa-si "bata joc de bani".

Intrebat, la finalul sedintei Consiliului Local, daca va mai fi organizat "Carnavalionul", Mazare a raspuns: "In principiu, cred ca nu pentru ca costurile lui sunt foarte mari. Artistii ne cer niste sume fabuloase, ne cer 50.000 de euro pentru un spectacol, avand in vedere ca trebuie sa facem in patru locuri...Pai, Banica, Loredana, Brenciu. Nu pot si nu cred ca e normal sa dam jumatate de milion de euro ca sa organizam un Carnavalion pentru trei ore, chiar mi se pare ca imi bat joc de bani".

Radu Mazare anuntase, in vara, ca, pentru prima data, in acest an Primaria va organiza Revelionul in strada, in patru intersectii din oras, scrie MEDIAFAX.

"Carnavalionul va fi organizat in intersectii. O sa blocam patru intersectii si o sa dam rute alternative. (...) Nu stiu cat va costa si nici in ce va consta, dar o sa va spun la momentul respectiv. In orice caz, mare parte din populatie o sa fie pe strada impreuna cu mine", sustinea Radu Mazare in urma cu doua luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.