Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cunoaste amanunte despre dosarul in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, el aratand ca, daca trebuia sa fie arestati toti cei care vorbesc despre sefia PSD, atunci si el ar fi trebuit arestat in 2010, cand a fost ales in fruntea partidului

"Daca trebuia sa fim arestati toti care vorbim de sefia partidului, inseamna ca eu, in 2010, trebuia sa fiu arestat, nu?", a spus Ponta.

El a aratat ca nu cunoaste amanunte despre dosarul in care sunt implicati purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, si deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc si nu cunoaste nimic despre promisiuni privind functii contra legii. "Nu cunosc aceste lucruri, nu comentez nimic care tine de dosare penale", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Referitor la sanctiunile care ar trebui sa ii vizeze pe social-democratii cu probleme penale, Ponta a precizat el nu tine locul justitiei. "Cand cineva e condamnat de Justitie, bineninteles, daca e cazul, e sanctionat. Eu nu inlocuiesc Justitia", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.