Premierul Victor Ponta le-a relatat ministrilor, in sedinta de guvern, ca baiatul sau, Andrei, l-a intrebat daca este "spion", asa cum a afirmat presedintele Traian Basescu, si a sustinut ca, atunci cand el a negat, fiul sau s-a aratat dezamagit si a spus ca "ar fi fost tare" daca era adevarat.

Ponta a facut aceste afirmatii in fata presei, in contextul in care le spunea membrilor Guvernului ca l-a intrebat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat la sedinta de miercuri a Guvernului, daca a fost atacat de presedintele Traian Basescu in timpul campaniei electorale din 2008, cu scopul de a-i favoriza pe contracandidatii sai la alegerile pentru Primaria Capitalei, scrie MEDIAFAX.

"Vreau sa va marturisesc un lucru: l-am intrebat pe domnul primar general cum a fost in 2008, cand, tot asa, il ataca presedintele tarii ca sa favorizeze pe contracandidat, si mi-a zis ca i-a fost bine, ca a castigat. Cred ca, la fel, imi prinde si mie bine", le-a spus Ponta ministrilor.

El a sustinut ca totusi a dezamagit o persoana, si anume pe fiul sau, atunci cand, intrebat de acesta daca a fost spion, el a negat.

"Am o singura persoana pe care am dezamagit-o: baiatul meu, Andrei, aseara m-a intrebat: «Tati, e adevarat, esti spion, ca asa a zis Basescu? ». Si i-am zis: »Nu!». Si mi-a zis: «Ce pacat! Ce tare ar fi fost!». Acum, nici nu stiam ce sa-i spun. Sa-l trimit pe domnul Basescu sa vorbeasca cu baiatul meu? Dar baiatul meu e mult mai serios si mai responsabil si m-am gandit sa-i spun adevarul, ca asta-i situatia", le-a relatat premierul ministrilor, in prezenta lui Sorin Oprescu, la inceputul sedintei de Guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.