Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca daca presedintele Traian Basescu a lansat acuzatii la adresa sa acest lucru nu inseamna ca sunt adevarate, mentionand ca afirmatiile sefului statului arata de ce vrea sa faca "altfel de politica".

Iohannis a fost intrebat cum vede acuzatiile presedintelui Traian Basescu facute luni seara. "Vedeti, de asta vreau eu sa facem altfel de politica in Romania. Eu m-am saturat de acest vesnic scandal, inutil, fara niciun fel de rezultat. Nu o sa dau niciun raspuns, fiindca nu acesta este stilul meu de a face politica", a afirmat liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

El a fost intrebat cum vede acuzatiile "foarte grave de coruptie". "Faptul ca s-au facut aceste acuzatii nu inseamna in niciun fel ca sunt adevarate. Este exact felul de politica pe care vreau sa-l schimb. Este simplu de tot, si acesta este lucrul pe care il voi face", a mai spus Iohannis.

Basescu: Ponta si Iohannis sunt CORUPTI! Nu il sustin pe niciunul

De asemenea, liderul PNL a fost intrebat cum vede episodul Grivco, reprosat de presedintele Traian Basescu. "Da, acuma povestea asta cu Grivco e cam veche si cam fumata, cum se spune", a mai declarat Iohannis.

El a fost intrebat care crede ca a fost scopul presedintelui Traian Basescu prin declaratiile sale. "Scopul afirmatiilor il gasiti chiar in afirmatii si e asa cum ati inteles foarte bine", a mai spus Iohannis. El i-a recomandat sefului statului "sa nu-si faca probleme inutile" in ceea ce priveste procesul cu ANI si periclitarea candidaturii dreptei.

De asemenea, Iohannis a fost intrebat daca atacurile lui Basescu inseamna faptul ca electoratul sau nu-l va vota in al doilea tur de scrutin. "Asta vom vedea, eu nu dialoghez nici cu presedintele, nici cu prim-ministrul, eu dialoghez cu electoratul. Oamenii stiu despre ce este vorba, oamenii au inteles perfect de ce vreau sa facem altfel de politica in Romania, fara atatea scandaluri, fara galagie, axat pe solutii la problemele Romaniei si nu la solutii inventate, si aceste lucruri ma fac sa fiu foarte optimist", a mai spus prezidentiabilul ACL, mentionand ca nu crede ca "exista electoratul lui X sau lui Y".

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

"Oamenii vor vedea in turul doi doi candidati, vom vedea fiecare ce a facut, ce nu a facut, si vor vota si am toata increderea ca vor vota bine", a mai declarat Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.