Presedintele Traian Basescu sustine ca, in opinia sa, ceea ce s-a intamplat la CSM este "un abuz la adresa presedintelui Romaniei", el avertizand ca daca se mai repeta va reactiona de fiecare data, pentru ca nu vrea sa fie pus pe picior de egalitate cu Victor Ponta privind presiuni pe justitie.

"Consider ca s-a facut un abuz impotriva presedintelui Romaniei. Nu este prima oara cand acelasi magistrat ma ataca. Daca o va mai face, voi reactiona de-acum de fiecare data. Nu am nicio placere sa vad mari dezbateri pe televiziuni in care tot soiul de politruci il pun pe presedintele Romaniei pe picior de egalitate cu Victor Ponta in exercitarea de presiuni asupra justitiei", a declarat Traian Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Acesta a adaugat ca nu spune el ce sa faca Consiliul Superior al Magistraturii, dar sustine ca acesta ar fi trebuit sa fi cerut "macar o argumentatie".

"Sa fi cerut DNA si sa vada ca informatiile mele nu aveau nicio legatura cu dosarul, ci proveneau dintr-o alta sursa", a mai spus Basescu.

Citeste si: Basescu: Unii magistrati tin sa faca politica! Horatius Dumbrava minte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.