Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca tinerii din PSD sunt mult mai rai decat cei mai in varsta, liderul democrat-liberal dandu-i ca exemplu pe Victor Ponta, Dan Sova, Constantin Duicu sau Liviu Dragnea.

"Avem nevoie de un presedinte care sa va conduca prin fapte, nu prin vorbe si sa scoata discursul politic din mocirla in care se afla astazi. Vedeti ca cei mai tineri pesedisti sunt mult mai rai decat cei mai in varsta. Uitati-va, mai rai, da, copiii facuti tarziu, comparati-i si sa vedeti daca au fost totusi atat de rai si de mincinosi si de fara tupeu cum e Ponta, cum este Sova, cum e Duicu, cum e Dragnea si asa mai departe. Nu au fost", a declarat Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El l-a atacat si pe presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

"Ca daca tot vorbim de Dragnea, si mai vrea cineva comparatie, mai fac una. De 14 ani conduce Iohannis Sibiul, 14 ani a condus Dragnea Teleormanul. Sibiul, oras occidentalizat, Teleorman - judet parjolit. Despre asta este vorba, ca lacustele. S-a invartit Dragnea si a luat banii de peste tot, indiferent de guvernare, nu au ajuns la oamenii de acolo, si incercati sa verificati infrastructura, la 50 de kilometri de Bucuresti, nu mai departe", a spus Blaga.

Seful de campanie al ACL a aratat ca astazi Alianta are candidatul care trebuie si o mare echipa, pentru ca sunt impreuna si pedelisti, si penelisti, si membri ai societatii civice. "Batalia nu e a lui (Klaus Iohannis - n.r.), ci a fiecaruia dintre noi si de aceea si victoria va fi a fiecaruia dintre voi", a mai spus Blaga.

El s-a aratat convins ca ACL va obtine victoria la alegerile prezidentiale. "Simt victoria mult mai aproape ca in 2009. Nu va fie frica, PSD si Ponta pica!", a mai spus presedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.