Elena Udrea a declarat, sambata, la Drobeta Turnu Severin, ca Victor Ponta "poarta un dublu discurs, una spune in afara tarii, alta spune in Romania" si ca la New York nu a avut curaj sa nu se dezica de Adrian Duicu, ea adaugand: "Nu-i nimic o sa reformam noi PSD de aici din Mehedinti incepand".

Prezenta, sambata, la Drobeta Turnu Severin, oras al carui cetatean de onoare este, Elena Udrea a afirmat ca PMP va invinge PSD la Mehedinti si va castiga "batalia pentru Cotroceni", transmite MEDIAFAX.

"Chiar daca Victor Ponta nu se dezice de Duicu (n.r. - Adrian Duicu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, arestat pentru fapte de coruptie), noi aici, la Mehedinti, o sa invingem PSD-ul, o sa castigam batalia pentru Cotroceni si o sa incercam sa transformam si PSD-ul aici pentru ca semnalul despre ceea ce inseamna activitatea in teritoriu a baronilor locali PSD s-a dat si de la Mehedinti. Am vazut cu totii ce inseamna un baron local aici in judetul dumneavoastra si am vazut si ce inseamna modul in care Victor Ponta intelege relatia cu baronii locali. Victor Ponta, cel care poarta dublu discurs, una spune in afara tarii, alta spune in Romania, ne spunea la Bucuresti ce nu a avut curaj desigur la New York, ca nu se dezice de baronul Duicu. Nu-i nimic, o sa reformam noi si PSD-ul de aici, din Mehedinti, incepand", a declarat Elena Udrea.

Udrea a mai spus ca daca Victor Ponta este "reprezentantul baronilor locali, este omul care daca prin absurd ar ajunge presedinte ar fi la cherenul acestora, asa cum a fost permanent la cheremul mogulilor de presa".

"Victor Ponta este politicianul care a stat in genunghi in fata lui Voiculescu. Ori de cate ori se supara Voiculescu, Victor Ponta fugea la Antena 3 sa se spele de rusine si de pacate. Victor Ponta nu se dezice de Duicu si nici de Voiculescu. Victor Ponta ar fi un presedinte slab, ori Romania are nevoie de un presedinte puternic, un presedinte care sa fie in stare sa nu faca un compromis de dragul propriei imagini, un presedinte care sa se lupte cu mogulii, cu baronii locali si sa reprezinte interesul doar al acestei tari si interesul poporului. Victor Ponta a demonstrat in doi ani de cand este prim-ministru ca este slab, ca face ce ii spun baronii. Un vot pentru Victor Ponta ar insemna o intoarcere a Romaniei in trecutul pe care toti il vrem uitat, trecutul in care partidul stat fie ca se numea FSN, PDSR, PSD decidea pentru toate", a mai spus Elena Udrea in fata a a aproximativ doua sute de membri si simpatizanti PMP.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

In discursul sau, Elena Udrea l-a atacat si pe candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, spunand ca acesta a sustinut suspendarea presedintelui Traian Basescu in 2012 si ca a fost alaturi de Victor Ponta si de PSD cand s-au promovat taxe si impozite noi.

"In 2009, domnul Iohannis era prim-ministrul lui Voiculescu si al lui Mircea Geoana. A stat in USL alaturi de Victor Ponta, alaturi de Voiculescu, a sustinut in 2012 atacul la Constitutie si la statul de drept in incercarea de a-l demite pe presedintele Traian Basescu. Chiar si astazi spune ca a fost un lucru bun, chiar si astazi sustine ca ceea ce s-a intamplat in 2012 a fost legal, asa intelege el statul de drept. A fost alaturi de PSD si Victor Ponta in timpul guvernarii, chiar si cand aceasta guvernare a promovat taxe, impozite noi, multe si mari, chiar si cand se introducea acciza pe combustibil, chiar cand se introducea taxa pe stalp", a mai spus Elena Udrea.

Citeste si:
Alegeri România 2024. Când ar putea avea loc cele patru tipuri de...
Alegeri România 2024. Când ar...

Dupa intalnirea cu sustinatorii sai, desfasurata in sala de sedinte a unui hotel din Drobeta Turnu Severin, candidata PMP la alegerile prezidentiale va participa la Festivalul “Toamna Severineana".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.