Presedintele Traian Basescu a fost, duminica, la beraria din Parcul Herastrau unde s-a intalnit, pentru aproximativ o ora, cu reprezentanti ai PMP, intre care presedintele partidului, Elena Udrea, la aceasta intalnire fiind prezent si fostul premier Emil Boc.

Presedintele a stat la o masa cu reprezentantii PMP. El a fost incadrat la un moment dat de Elena Udrea si de Emil Boc. Acestia au fost serviti cu halbe de bere si s-au fotografiat alaturi de oameni veniti la restaurant sau reprezentanti ai PMP.

Traian Basescu a plecat de la beraria din Parcul Herastrau dupa aproximativ o ora, fara a face declaratii. Dupa plecarea lui Basescu, au inceput sa plece si unii dintre reprezentantii PMP care fusesera prezenti. Liderul PMP Elena Udrea a declarat ca Traian Basescu le-a spus reprezentantilor PMP ca evenimentul organizat de ei duminica a fost "mult mai bun decat lansarea lui Victor Ponta, scrie MEDIAFAX.

"A spus ca a fost un adevarat eveniment pentru un candidat cu valori de dreapta si ca, daca s-ar lupta si ceilalti candidati cu actuala guvernare asa cum facem noi, cei de la Miscarea Populara, asa cum o fac eu, alaturi de domnul Boc, atunci cu siguranta ca sansele PSD de a ocupa toata tara ar fi de pe acum zero", a sustinut Udrea.

Ea a mai spus ca cei de la PMP l-au invitat pe presedinte la aceasta berarie.

"Noi l-am invitat, pentru ca ne-a sunat, ne-a felicitat pentru eveniment si pentru tot efortul pe care-l facem sa luptam cu guvernarea Ponta, cu PSD. Si l-am invitat sa vina aici, pentru ca suntem cateva zeci, sute chiar de sustinatori ai domnului presedinte", a afirmat Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca presedintele Basescu va fi prezent la lansarea programului ei politic pentru prezidentiale.

PMP a organizat, duminica, un mars de protest la adresa Guvernului, pe traseul Sala Palatului - Piata Victoriei, Elena Udrea si alti lideri PMP si PNTCD sustinand discursuri, in ultima parte a evenimentului, pe scena instalata in apropierea sediului Executivului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.