Elena Udrea a declarat la marsul si mitingul din Piata Victoriei cu prilejul lansarii candidaturii sale, ca Victor Ponta este "premierul zero".

"Va multumesc ca ati venit, cu atat mai mult cu cat nu v-a platit nimeni si nu este ziua mea", si-a inceput Udrea discursul. Ea a aratat ca guvernarea PSD, guvernarea Ponta este "guvernarea zero, cu zero realizari, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate".

"Victor Ponta isi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare in clasa I (...). Victor Ponta are cultul personalitatii, de ziua lui si-a comandat cea mai mare petrecere, 100 mii de oameni au fost platiti, adusi", a sustinut Udrea. Ea a mai spus ca Victor Ponta este "urmasul lui Adrian Nastase si Ion Iliescu" si nu este "numai un prim ministru slab, ci si un om politic foarte slab", "il comanda baronii locali".

"Victor Ponta este premierul zero. Haideti sa va spun: il descopar eu, Victor Ponta este agentul zero, zero, zero", a adaugat Elena Udrea. Ea s-a referit si la Calin Popescu Tariceanu, aratand ca Victor Ponta l-a lansat in cursa prezidentiala drept candidat din partea dreptei, dar acesta este "candidatul iepure". Udrea a mai spus ca sambata s-a lansat un candidat care a fost partener al lui Victor Ponta.

Elena Udrea a spus ca tara are nevoie de un presedinte implicat, care sa nu ingenuncheze in fata baronilor locali, mogulilor, un presedinte care sa nu fi facut compromisuri de dragul imagini, aratand ca ea si PMP sunt sustinatorii valorilor lui Traian Basescu: independenta justitiei, reforma statului de drept. "Nu sunt un politician perfect, nu sunt un om perfect, nu sunt un candidat perfect, dar sunt cel mai bun candidat si va promit ca voi fi cel mai bun presedinte", a afirmat Udrea, citata de MEDIAFAX.

"Este datoria noastra sa castigam Presedintia. Vom da viitorul presedinte nu pentru noi, ci pentru aceasta tara. Sa ne ajute Dumezeu pentru Romania!", si-a incheiat discursul Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.