Premierul Victor Ponta a declarat ca este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait, regizat de Tudor Giurgiu, nu are nicio legatura cu el, deoarece nu mai era procuror atunci cand s-au intamplat faptele care fac obiectul fimului.

"Nu are legatura cu mine. Tudor Giurgiu a spus foarte clar ca este un film artistic despre viata lui Cristi Panait, care mi-a fost un foarte bun prieten si apropiat, am fost procurori tineri amandoi", a spus Ponta la Romania TV, scrie MEDIAFAX.

El a amintit ca nu mai era procuror cand s-au intamplat faptele care fac obiectul fimului si a adaugat ca poate va exista si un al doilea episod al filmului, cu procurorii dinainte de 1989, printre care ar putea fi gasit si un contracandidat din actualele alegeri prezidentiale.

Primele imagini din filmul despre cazul procurorului Cristian Panait au fost publicate joi de regizorul peliculei, Tudor Giurgiu, in secventele lungmetrajului aparand si Robert Turcescu, despre care cineastul a precizat ca isi interpreteaza propriul rol, cel de moderator TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.