Emil Boc considera ca alegerile prezidentiale din acest an sunt mai interesante "ca niciodata", tinand cont de numarul mare de candidati, 14, inscrisi in cursa electorala.

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca niciodata nu au fost inscrisi 14 candidati pentru cea mai inalta functie in stat.

"Alegerile prezidentiale din acest an sunt mai interesante ca niciodata, daca ne gandim, poate, si la numarul de candidati. Niciodata nu am avut 14 candidati la cea mai inalta functie in stat. Dintre care doi candidati sunt femei", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat cum comenteaza inscrierea in cursa prezidentiala a lui Teodor Melescanu, Boc a spus ca oricine are dreptul de a candida daca indeplineste conditiile legale.

"Si pentru mine a fost o surpriza sa vad foarte multi candidati pe ultimii metri, dar daca au indeplinit conditiile legale, suntem in democratie, oricine are dreptul de a candida daca indeplineste conditiile legale", a spus Emil Boc.

Citeste si: Cine sunt cei 14 politicieni care si-au depus candidatura pentru alegerile prezidentiale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.