Klaus Iohannis spune ca sotia sa nu va urca pe scena in timpul campaniei si il va insoti doar ocazional.

Iohannis a fost intrebat, intr-o emisiune la Realitatea TV, ce rol ii atribuie sotiei sale in campania pentru prezidentiale.

”Ocazional ma va insoti, dar nu (va urca pe scena, n.r.) (...) Sotia mea este discreta”, a spus liderul PNL. El a mentionat ca nu are de gand sa o expuna pe sotia sa.

”De cand am intrat in politica, acum 15 ani, am dorit sa am o linie clara de demarcatie intre partea de politica si partea de familie. Am tinut viata mea privata, discreta, nu am ascuns-o, ca nu am ce ascunde. A ramas foarte putin din ea, in majoritatea timpului sunt, cum se spune, la politica. Nu consider ca daca ajungi intr-o pozitie publica trebuie sa tragi tot neamul dupa tine (...). Sa nu intelegeti ca nu ma sprijina, dar nu suntem noi acel tip de familie care pe urma vine...”
, a mai spus Iohannis, conform MEDIAFAX.

De asemenea, liderul PNL a fost intrebat de ce nu are copii, in conditiile in care au fost adversari care i-au reprosat acest lucru. ”Fiindca eu nu pot sa am copii... E o chestiune strict biologica. Pot sa detaliez daca...”, a spus Iohannis. El a fost intrebat daca nu si-a dorit copii.

”Dimpotriva. Ne-am dorit foarte mult, dar n-a fost...”, a mai spus presedintele PNL. Totodata, Klaus Iohannis a precizat raspunzand unor intrebari ca parintii sai se afla in nordul Bavariei, in Germania, si sunt de acord ca el sa candideze la prezidentiale.
”Sunt de acord, dar sunt ingrijorati. Imi spun de fiecare data cand vorbesc cu ei ca sunt ingrijorati si sa am grija. (...) Li se pare foarte riscant sa te expui atat de puternic. (...) Ei si-au dat seama fiindca ma urmaresc si vorbim o data pe saptamana si cand am luat decizia le-am spus”, a declarat Iohannis.

Liderul PNL a mentionat de asemenea in cursul emisiunii ca una dintre pasiunile sale este legata de gradina, unde are trandafiri si gazon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.