Toro T. Tibor, presedintele PPMT, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va depune, marti, la Biroul Electoral Central (BEC), dosarul de candidatura a lui Szilagyi Zsolt la Presedintie.

Toro T. Tibor a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca listele pentru candidatul PPMT la Presedintie arata ca au fost si romani care au semnat pentru Szilagzyi Zsolt si pentru programul electoral al acestuia.

"Am reusit sa strangem cele 200.000 de semnaturi pentru candidatura lui Szilagyi Zsolt la Presedintia Romaniei. Le vom centraliza pana luni, iar marti, la ora 16.00, vom depune semnaturile si dosarul de candidatura la BEC. Multumesc celor care ne-au ajutat in aceasta actiune de strangere de semnaturi, e prima oara cand am adunat un numar atat de mare de semnaturi. A fost o mobilizare exemplara a PPMT, am cules semnaturi din toate judetele Transilvaniei, multumim si romanilor care ne-au sprijinit, listele arata ca au fost si romani care au semnat pentru candidatul nostru si pentru programul electoral al acestuia”, a spus Toro.

Potrivit acestuia, programul electoral al lui Szilagyi Zsolt este axat pe diferite forme de autonomie si pe ideea federalizarii Romaniei. La finalul conferintei de presa, Toro T. Tibor a semnat ultimul pe lista de sustinere a lui Szilagyi Zsolt, in mod simbolic. "Am incheiat campania de strangere de semnaturi si eu am semnat ultimul pe lista de sustinatori ai lui Szilagyi Zsolt, in mod simbolic”, a spus presedintele PPMT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.