Traian Basescu ii considera mincinosi pe politicienii si ziaristii care spun ca el si Elena Udrea au rupt dreapta, presedintele sustinand ca dreapta a fost distrusa de Vasile Blaga si Crin Antonescu prin fuziunea PDL-PNL.
El a amintit declaratiile lui Vasile Blaga si Crin Antonescu, de la momentul la care au decis fuziunea celor doua partide, in care spuneau ca nu discuta cu PMP sau cu Traian Basescu. Traian Basescu a adaugat ca "ideologii minciunii" spun ca el si Udrea au facut un partid si au distrus dreapta.
"Nu, dreapta a fost distrusa de fuziunea PDL cu liberalii", a sustinut Basescu, potrivit MEDIAFAX.
El a continuat: "Sa te pupi cu cei care te-au azvarlit de la guvernare peste noapte, cu cei care au facut suspendarea in 2007, care au facut suspendarea in 2012, cu cei care pana in ianuarie vorbeau de regimul Basescu si Boc ca fiind nenorocirea Romaniei (...) Pe mine nu ma intereseaza ce au facut ei, dar sa nu reproseze nimeni PMP ca a rupt dreapta, cand tocmai cei care s-au rupt de dreapta este acest hibrid ACL, carora, spre deosebire de PSD, le doresc succes in alegeri (...), dar n-am nicio remuscare cu privire la ruperea dreptei. Ruperea dreptei au facut-o Blaga si Antonescu".
Traian Basescu a deplans faptul ca fostul sau partid nu are candidat la Presedintie. "Ca partidul care a dat de trei ori primarul general al Capitalei, care a dat de doua ori presdintele tarii sa nu aiba candidat la alegerile prezidentiale este ca o mata fara coada", a mai spus Basescu.
El a sustinut ca liberalii au o istorie de 149 de ani marcata de mai putine succese decat istoria de 20 de ani a PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.