Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca "se plimba prin China" si, "dupa modelul lui Adrian Nastase", isi cumpara "mobilier si tablouri", dar "altceva nu face pentru Romania".

Elena Udrea a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca ar fi buna o relatie economica puternica cu China, dar, in afara de vorbe si promisiuni, "Ponta nu este in stare de nimic".

"Ponta se plimba prin China, iar s-a dus acolo, probabil isi cumpara, dupa modelul lui Adrian Nastase, mobilier si tablouri, pentru ca altceva nu face pentru Romania. Ne-a promis acum doi ani un plan de colaborare economica pe termen lung cu China, nu s-a intamplat nimic bun de atunci, toate au fost vorbe goale, nu au venit investitii chineze, in schimb dansul merge foarte des, de unde deduc ca ii place sa viziteze China. Ar fi buna o relatie economica puternica cu China, dar vedem ca, in afara de vorbe si promisiuni, Ponta nu este in stare de nimic", a spus Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, premierul este primul la a face promisiuni oamenilor, dar, cand este ceva de pus in practica, "lasa pe altii".

Premierul Victor Ponta face, in perioada 30 august - 3 septembrie, o vizita oficiala in R.P. Chineza, la invitatia omologului chinez Li Keqiang, ca raspuns la vizita intreprinsa in Romania de acesta din urma in noiembrie 2013.

Victor Ponta a ajuns la Beijing alaturi de sotie, europarlamentarul Daciana Sarbu, de vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, precum si de ministrii Ioan Rus si Constantin Nita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.