Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat ca afirmatia sa potrivit careia este un politruc a fost un experiment didactic cu scopul de a demonstra ca PSD se ocupa doar de copiat, folosind cuvantul pentru a-l ataca.

Klaus Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, ca banuia ca PSD se ocupa de copiat inca de la Congresul PNL, cand afirmatia sa ca va fi un presedinte mediator a fost preluata apoi si de Victor Ponta, care a inceput sa spuna acelasi lucru, transmite MEDIAFAX.

"Nici bine n-am iesit din Congresul PNL, unde am prezentat viziunea mea asupra institutiei prezidentiale, adica un presedinte mediator, integrator, dar ferm, care vindeca faliile din societate si care aduna specialisti si politicieni, si am constatat ca la putin timp domnul Ponta iese exact cu acelasi text, pe care nu l-a avut niciodata inainte. Mi-a dat de gandit”, a spus Klaus Iohannis.

El a explicat ca afirmatia sa facuta recent, ca este un politruc, a fost un experiment didactic, pentru a demonstra ca "PSD copiaza orice”.

"Fiind profesor de fizica de liceu stiu cum se construieste un experiment. Experimentul a fost simplu. Intr-o intalnire pe teme de educatie am facut aceasta afirmatia auto-ironica. Evident ca nu mi se potriveste. Sunt cunoscut ca un anti-comunist. A fost clar ca nu eu sunt acela, dar am vrut sa urmaresc ce face PSD cu acea afirmatie. A copiat-o si a venit exact sa ma atace cu acest cuvant. Experimentul s-a incheiat cu o concluzie clara: PSD nu are vreun proiect politic, vreun proiect de tara si, neavand vreo abordare pentru romani, incearca sa improvizeze si sa copieze. Daca venim noi cu o afirmatie frumoasa, o regasim si la ei, daca vin eu cu o constructie care aparent le foloseste pentru a ma ataca pe mine ca persoana, o copiaza. In loc sa vina cu solutii, ei vin cu copy-paste”, a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca este "un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei", declaratia fiind facuta la o dezbatere pe tema educatiei.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

"Situatia mea este un pic deosebita, fiindca eu chiar am antecedente in sistemul educational, am fost dascal de fizica timp de 15 ani, am condus un inspectorat scolar timp de trei ani si acuma sunt un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei", a spus Klaus Iohannis la o dezbatere organizata de ISP pe tema educatiei.

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca a adoptat sloganul "fa, Ponta" ca simbol pentru proiectele initiate de actualul Guvern, care sunt blocate insa de "politruci" ca Blaga, Iohannis sau Udrea, care doar fac scandal si parasc la ambasade, oamenii avand de ales intre aceste optiuni.

"Politrucul este un termen pe care imi permit sa il folosesc de la domnul Iohannis. Grupul asta de politruci, Blaga, Iohannis, Udrea, ne-au aratat foarte clar ce stiu ei sa faca: ei stiu sa faca scandal, ei stiu sa ne parasca pe la ambasade, sa faca plangeri penale. Oamenii au de ales intre noi, cei care facem, de aceea am accentuat acest nou slogan de la Teleorman: «fa, Ponta», «fa, Dragnea»! Noi facem lucruri, iar ei striga, tipa", a declarat, vineri, la Alexandria, premierul Victor Ponta.

Citeste si:
Alegeri România 2024. Când ar putea avea loc cele patru tipuri de...
Alegeri România 2024. Când ar...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.