Premierul Ponta va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in China, iar la finalul lunii septembrie se va deplasa in SUA pentru a participa la Adunarea Generala a ONU, dar si pentru a se intalni cu reperezentanti ai unor mari companii americane din domeniul energetic.

Ponta a anuntat, luni, ca in China va discuta cu premierul Li Keqiang in special despre parteneriatul economc dintre cele doua tari, scrie MEDIAFAX.

Prim-ministrul Victor Ponta a precizat totodata ca in SUA, pe langa participarea la Adunarea Generala a ONU, se va deplasa la Houston, Texas, unde va avea intalniri cu conducerile celor mai importante companii energetice americane, care "au investitii sau planuri de investitii" in Romania.

Intrebat de jurnalisti despre companiile cu care va purta discutii, Ponta a precizat ca nu se va vedea cu reprezentantii Chevron, dar in schimb la Houston au sediul toate marile companii energetice americane, cum ar fi Exxon sau Honeywell.

Ponta a anuntat, totodata, ca joi va lua parte la ceremoniile de investire a presedintelui ales al Turciei, Recep Tayyip Erdogan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.