Fostii colegi ai lui Traian Basescu de la Academia Navala, care au sarbatorit, sambata seara, 38 de ani de la absolvire la vila de protocol de la Neptun, au spus ca seful statului a fost o gazda buna, ca au rememorat intamplari din tinerete si ca i-au dat sfaturi pentru ingrijirea nepotilor.

Fostii colegi ai presedintelui au declarat, dupa intalnirea cu seful satului, ca Traian Basescu si sotia sa, Maria, au fost gazde primitoare ca in fiecare an si ca unul dintre subiectele discutate a fost legat de nepoti, famila prezidentiala primind numeroase sfaturi de la alti bunici.

"A fost o intalnire minunata. Domnul Traian Basescu s-a purtat ca in fiecare an ireprosabil, a fost o gazda buna, acelasi coleg pe care il stiam din tinerete. A fost o atmosfera placuta, s-a dansat, s-a ras, s-a glumit. Ne-am amintit din tinerete, sotii mai mari, mai mici, facute de unul, de altul, iar sotiile se uitau cam lung ca mai povesteam si noi de cate un amor din tinerete", a povestit barbatul, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca la aceasta intalnire a fost prezenta si fata cea mare a presedintelui, Ioana, care ea este insarcinata.

Un alt fost coleg al sefului statului a povestit ca i-a oferit sfaturi Mariei Basescu pentru a-i usura activitatea de bunica.

"A fost frumos. Am discutat despre parinti, copii, nepoti, ca eu sunt bunic, el e bunic, nepotul meu e mai mare cu o luna. Sotia mea i-a dat sfaturi doamnei Maria pentru ca o doare spatele si i-a spus sa ia un ham pe care il pui la copil si il ajuti sa mearga", a spus acesta.

Barbatul a afirmat ca desi muzica de la petrecere a fost pe gustul tuturor parca nu s-a mai dansat la fel de mult ca in anii trecuti, el explicand acest lucru prin faptul ca toata lumea a mai imbatranit cu un an.

Chiar daca a fost ultima intalnire pe care au avut-o la vila de protocol de la Neptun, avand in vedere ca mandatul presedintelui Traian Basescu se incheie la sfarsitul acestui an, fostii colegi ai acestuia au spus ca reuniunile vor continua si ca daca pana acum seful statului era cel care ii invita, de anul viitor el va fi invitatul lor, iar petrecerea va avea loc la un restaurant din Constanta, Basescu confirmand deja participarea pentru 2015.

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, sambata seara, la vila de protocol din statiunea Neptun, cu fostii sai colegi de la Academia Navala "Mircea cel Batran", pentru a sarbatori 38 de ani de la absolvire.

De cand este presedinte, Traian Basescu s-a intalnit in fiecare vara cu fostii sai colegi de la Academia Navala, la vila de protocol de la Neptun, exceptie facand anul 2012, cand seful statului era suspendat, iar petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel de trei stele din Constanta.

Traian Basescu a absolvit Institutul de Marina "Mircea cel Batran", Facultatea de Navigatie, Sectia Comerciala, in anul 1976.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.