Presedintele Traian Basescu a declarat ca sustine PMP si ca Elena Udrea a fost "un ministru bun" si este "un om pragmatic, extrem de loial". Basescu a aratat ca a fost un sustinator fara rezerve al PMP, inclusiv in alegerile europarlamentare.

Referindu-se la Udrea, presedintele a spus, la B1 TV, ca a fost un ministru bun, avand peste 600 de proiecte, de care "va profita in campanie", si care a avut "cea mai buna absorbtie pe fonduri europene".

"Este un om pragmatic si extrem de loial", a spus Basescu despre Udrea, potrivit MEDIAFAX, adaugand: "Este un om foarte hotarat si cu o rezistenta incredibila si fizica pentru a umbla prin tara si la atacuri".

Basescu a aratat ca a fost un sustinator fara rezerve al PMP, inclusiv in alegerile europarlamentare.

"Ati vazut foarte bine si in alegerile pentru PE, nu m-am dat in laturi de la nicio sustinere, asumandu-mi acest partid. Categoric, sustin candidatul la functia de presedinte al Romaniei al acestui partid", a precizat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.