Europarlamentarul PDL Monica Macovei, care si-a anuntat intentia de a candida independent la prezidentiale, crede ca seamana, "in multe feluri," cu liderul istoric sud-african Nelson Mandela.
"M-am gandit ca, in multe feluri, eu seman cu Nelson Mandela, care nu si-a sacrificat principiile niciodata, care si-a scos poporul dintr-o stare dezastruoasa, pentru care nimic nu a fost imposibil si care a facut foarte multi ani de inchisoare, s-a sacrificat, si-a sacrificat interesele personale pentru tara. Si ma identific cu toate aceste lucruri", a spus, duminica seara, Macovei, intr-o emisiune a Digi 24, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Macovei a spus ca a luat decizia de a candida la prezidentiale pentru ca niciun candiat de dreapta nu o convinge sa-l voteze si ca vrea ca "toti hotii si coruptii care fura din banul public sa mearga la inchisoare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.