Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat, marti, ca ultima intalnire pe care a avut-o cu presedintele Traian Basescu a fost "undeva la inceputul anului 2008" si de atunci nu a mai avut contacte cu acesta.

"Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima intalnire pe care am avut-o cu presedintele Basescu a fost, daca bine imi amintesc, undeva la inceputul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai intalnit, nici nu ne-am mai cautat!", a precizat Iohannis, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema.

Klaus Iohannis a dezmintit faptul ca s-ar fi intalnit cu presedintele Traian Basescu atunci cand a fost filmata masina liderului PNL in zona resedintei prezidentiale si a spus ca este vorba "despre de o confuzie regretabila".

"As vrea in mod exceptional sa fac o precizare legata de o informatie: eu nu m-am intalnit cu presedintele Traian Basescu, evenimentul la care a fost fotografiata sau filmata masina mea a fost un eveniment care a fost in zona la vila Dante, unde am participat la o intalnire nepublica, intalnire de adio pentru vechiul insarcinat cu afaceri al SUA. Este o confuzie regretabila si pot sa va spun ca atunci cand vor avea loc intalniri de interes public va voi spune eu acest lucru", le-a spus Iohannis ziaristilor.

El le-a aratat ca la acea intalnire anunta despre eveniment cel care face invitatiile, daca considera acest lucru.

"Cel care invita anunta, daca considera, daca nu, nu", a mai spus Iohannis. Iohannis a mai fost intrebat despre faptul ca exista informatii ca Traian Basescu l-ar fi chemat la o intalnire in acea perioada.

"Nu. Este falsa informatia", a raspuns Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.