Elena Basescu ii sugereaza lui Victor Ponta sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului, intrucat aceasta se ocupa de finantele familiei, replica fiicei presedintelui venind dupa ce premierul a declarat ca o va propune la Ministerul Culturii pe mezina prezidentiala.

"Daca tot m-a propus Ministrul Culturii si pentru ca are predilectie pentru un Guvern de rubedenii, ii sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru ca am inteles ca se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi Premierul, castigand lunar nu mai putin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro)", precizeaza Elena Basescu, intr-o postare pe Facebook, scrie MEDIAFAX.

"Daca la Buget este prea umilitor pentru domnul prim-ministru, ramane varianta Ministerului Apararii pentru Daciana Sarbu. Am incredere ca, intre timp, doamna cu pricina, absolventa a Colegiului National de Aparare, a invatat ce inseamna initialele NATO", a mai scris Elena Basescu.

Citeste si: Ponta: Ii voi propune pe EBA si Blejnar daca Basescu respinge propunerile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.