Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este "extrem de calm si linistit" in legatura cu situatia sa cu ANI, aratand ca in campanie cineva ar putea sa se intrebe daca nu cumva "ANI creaza unele procese, tocmai pentru a da teme de campanie".

"In legatura cu situatia cu ANI sunt extrem de calm si linistit pe aceasta chestiune", a spus Iohannis, adaugand ca nu-si face "niciun fel de probleme".

El a aratat ca primul proces cu ANI s-a soldat cu anularea irevocabila a raportului ANI legat de parcul industrial, iar a doua speta pe care o are cu ANI, cea de incompatibilitate de tip "public-public" pentru societatea de apa si canal, a castigat-o in prima instanta, scrie MEDIAFAX.

"Eu evaluez ca acest proces se va termina cel mai devreme la sfarsitul lui 2015, cel tarziu in 2016, deci nu va avea niciun fel de influenta asupra fazei cu alegerile prezidentiale", a adaugat Iohannis.

El a spus ca in campania electorala poate sa fie folosita aceasta tema si sa se arate ca el a castigat toate procesele cu ANI.

"In aceasta campanie poate sa fie folosita aceasta tema, poate oricine sa vina si sa arate a nu stiu cata oara ca eu castig toate procesele cu ANI, si sa se intrebe daca nu cumva ANI creaza unele din aceste procese, tocmai pentru a da teme de campanie. Ar putea fi o intrebare pe care cineva ar putea sa si-o puna", a adaugat Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.