Mircea Geoana precizeaza ca nu a fost prezent la CN al PSD in care Victor Ponta si-a anuntat candidatura la Presedintia Romaniei pentru ca a fost retinut de o aniversare in familie, el exprimandu-si speranta ca "pana la si dupa" Congres sa poata contribui la alegerea unui presedinte de stanga.

"Nu am putut fi alaturi de colegele si colegii mei la Consiliul National de la Craiova, o importanta aniversare retinandu-ma alaturi de familie. Pana la si dupa Congresul PSD din septembrie, sper sa pot contribui la un proiect care sa reuneasca toate energiile pozitive ale partidului si ale natiunii si la alegerea unui presedinte de stanga", a precizat Geoana, joi, pe contul sau de Facebook, scrie MEDIAFAX.

El a precizat, totodata, ca alegerea din noiembrie pentru viitorul presedinte al Romaniei este cea mai importanta decizie din ultimii 25 de ani.

"In aceste vremuri de rascruce, pline de riscuri dar si imense oportunitati, cel care va conduce destinele Romaniei va trebui sa reunifice natiunea dupa ani lungi de dezbinare, asigurand protejarea intereselor noastre nationale, crestere economica aducatoare de locuri de munca si prosperitate, mai putina saracie si inegalitati, incredere in fortele proprii si respectul celorlalti fata de ceea ce suntem si reprezentam in Europa si in lume", a adaugat Geoana.

Victor Ponta si-a anuntat, marti, la Craiova, in cadrul reuniunii Consiliului National al PSD, candiatura la functia de presedinte al Romaniei.

In cadrul discursului sau, Victor Ponta a tinut sa le multumeasca in mod special lui Iliescu si Nastase, ca si intregului partid pentru faptul ca au manifestat incredere in persoana sa.

"Vreau sa le multumesc si celor care nu sunt azi aici, si lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase vreau sa le multumesc", a spus Ponta.

Nu acelasi lucru l-a facut Ponta si in cazul lui Mircea Geoana, si el absent de la reuniunea Consiliului National. Geoana a absentat de la lansarea candidaturii lui Ponta intrucat a sarbatorit ziua mamei sale, care a implinit 80 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.