Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, le-a spus, marti, social-democratilor reuniti in CN al PSD, la Craiova, in discursul in care si-a anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al Romaniei, ca nu are niciun secret si ca trebuie sa-i multumesca lui Traian Basescu pentru acest lucru.

"Am o situatie speciala. S-ar putea sa fie o slabiciune, dar eu cred ca este totusi un avantaj. Sunt primul candidat la functia de presedinte despre care stiti absolut tot. Nu am absolut niciun secret. Pentru asta trebuie sa ii multumesc lui Traian Basescu si propagandei sale. Au scotocit atat de adanc in viata mea incat stiti tot ce am facut bine si rau si azi si acum un an si acum zece si acum 20 de ani", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca acest fapt ii confera un avantaj.

"Nu au gasit insa ce am facut rau inainte sa ma nasc, dar cred ca vor gasi pana in luna noiembrie. Eu cred ca este un avantaj, pentru ca stiti nu doar ce am facut, stiti si atunci cand mi-a parut rau de greseli. (...) Asta imi ofera un avantaj – nu mai poate nici Basescu si nici altceva nici sa ma santajeze, nici sa ma sperie cu ceva", a spus Ponta.

El a aratat ca unele acuzatii l-au facut sa rada, insa altele l-au ranit, respectiv cele care s-au referit la familia sa.

"Am avut putere sa trec peste toate lucrurile rele, sa imi cer iertare, sa ma ridic de la pamant si sa merg mai departe. (...) Cel mai greu si mai greu mi-a fost atunci cand nu am fost atacat eu, ci a fost atacata familia mea. Dar tot de la familie mi-a venit cea mai mare energie si putere", a mai spus Ponta.

Citeste si: Ponta: Mi-am lansat candidatura alaturi de oameni ce reprezinta Romania adevarata!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.