Alianta Crestin Liberala "nu isi poate permite riscul de a nu castiga prezidentialele", a spus, duminica, prezidentiabilul desemnat de catre democrat-liberali, Catalin Predoiu, declarandu-se "convins" ca pana la sfarsitul lui august va sta "foarte bine" in sondaje.

"Cred ca Alianta Crestin Liberala nu isi poate permite riscul de a nu castiga prezidentialele si sunt convins ca pana la sfarsitul lui august sondajele vor arata foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, intrebat de MEDIAFAX ce va face daca pe 5 august nu va obtine nominalizarea Aliantei pentru candidatura la prezidentiale.

Candidatul la alegerile prezidentiale al aliantei electorale rezultate in urma fuziunii dintre PNL si PDL urmeaza sa fie desemnat dupa o cercetare sociologica care se va finaliza pe 4-5 august, anunturi in acest sens fiind facute de liderii aliantei, Vasile Blaga si Klaus Iohannis.

Vasile Blaga a spus ferm, in mai multe ocazii, ca prezidentiabilul democrat-liberal este Catalin Predoiu, desemnat in urma alegerilor interne din fostul PDL.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu le-a spus, sambata, delegatilor la Conventia nationala a PDL care a aprobat fuziunea cu PNL, ca si-a asumat proiectul prezidential si va lupta pentru victorie.

"Mi-am asumat acest proiect prezidential, va asigur ca voi continua sa lupt pana la capat pentru victoria noastra. Nu voi face niciun pas inapoi, voi lupta sa fiti mandri de mine. Vom alege cea mai buna solutie pentru partid, fie eu, fie domnul Iohannis. Vreau sa va promit ca, indiferent cum, in ce forma, cat de greu imi va fi sau nu, ma veti avea alaturi si impreuna vom face Craciunul la Cotroceni", a spus Predoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.