Liderul PMP, Elena Udrea, spune ca exista riscul ca Romania sa aiba un candidat la prezidentiale care in toamna sa fie declarat incompatibil, referindu-se la Klaus Iohannis, dupa ce a existat un candidat incompatibil la alegerile europarlamentare, respectiv Mircea Diaconu.

"Inca un motiv pentru a vedea cat de subred este acest proiect pe care ei (PNL si PDL- n.r.) se grabesc sa il faca astazi (n.red. - sambata). Ne putem trezi ca dupa ce am avut un candidat la alegerile europarlamentare care se pare ca va fi declarat incompatibil si la Parlamentul European, sa avem un candidat la prezidentiale care va fi declarat incompatibil in toamna", a declarat Elena Udrea, sambata, la Mamaia, intrebata despre posibilitatea ca liderul PNL, Klaus Iohannis, sa fie declarat incompatibil, transmite MEDIAFAX.

Ea a mai spus ca nu stie care este interesul electoratului in fuziunea PNL-PDL, ci doar pe cel al liderilor celor doua partide.

"Unde este interesul electoratului in legatura cu ceea ce se intampla astazi (n.red. - sambata)? N-am auzit nimic nici de la domnul Blaga, nici de la Iohannis sau Antonescu despre ce castiga electoratul din aceasta fuziune. Am inteles ce castiga liderii celor doua partide, care se salveaza reciproc si ocupa niste functii in noul partid, dar electoratul ce castiga din faptul ca se unesc cele doua partide?", a mai spus Udrea, sustinand ca nu exista nicio garantie ca noul partid "nu se va duce din nou la bratul lui Victor Ponta".

Elena Udrea a participat, sambata, la Mamaia, la o actiune organizata de tineretul PMP pe o plaja din centrul statiunii, unde a schimbat cateva pase cu reprezentantii PMP care au jucat fotbal pe plaja.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.