Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca partidul sau merge cu Catalin Predoiu ca propunere, in analiza pe care o va avea cu PNL, pentru desemnarea candidatului la prezidentiale, despre varianta Mihai Razvan Ungureanu spunand ca "viata e lunga, e loc pentru toti".

Vasile Blaga a fost intrebat, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, despre faptul ca Mihai Razvan Ungureanu si-a exprimat disponibilitatea de a candida pentru prezidentiale.

"Domnul Ungureanu este membru al PDL, decizia PDL este clara: mergem in analiza cu domnul Catalin Predoiu. A spus el (Ungureanu - n.r.) mai multe, ca va sprijini candidatul care va rezulta din aceasta ultima analiza, dintre reprezentanul PNL si al PDL. Viata e lunga, e loc pentru toti", a precizat Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele democrat-liberalilor a facut aceste precizari dupa ce Colegiul Director al partidului a aprobat protocolul de fuziune dintre FC si PDL.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, care a participat la sedinta, a fost intrebat daca a renuntat la ideea de a ramane in cursa prezidentiala.

"Disponibilitate exista oricum, dar, dincolo de ce inseamna profilul personal care poate califica un prezidentiabil, mai exista doua lucruri de care trebuie sa tinem cont: vointa partidelor, care este suverana, si vointa electoratului. Puteti fi convinsi, si aceasta am spus-o si in sedinta Colegiului Director (al PDL - n.r.) in care am fost invitat astazi, ca ma pun la dispozitia PDL in urma fuziunii. De aici incolo vointa partidelor este suverana, ceea ce conteaza este sprijinul pentru candidatul comun al celor doua partide, indiferent cine va fi el", a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

Citeste si: Ce spune Blaga despre candidatura Monicai Macovei la Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.