Politica 8 Iulie 2014 17:11
Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca va ataca in instanta decizia CNCD de a-i sanctiona cu avertisment pe el si Asociatia Litoral-Delta Dunarii privind campania "Mamaia Style", adaugand ca nu va renunta la aceasta si ca il deranjeaza ca nu poate face materiale promotionale pentru turisti.

"Voi nu ati invatat cum e in viata si in istorie. Uite, numai lectiile pe care le vedeti la carnaval. Unul face si 100 de neputinciosi il critica si incearca sa-l loveasca pe la spate. Nu-i nimic nou, ca de 14 ani m-am obisnuit. Orice lucru nou pe care vreau sa-l fac se gaseste cate un destept, 10, 100 care sa critice, ei nefacand nimic in viata lor. O sa mergem sa atacam la Curtea de Apel, dupa aia la Inalta Curte. Ne-au pus sa si modificam, nu stiu ce, ca nu am primit inca, dar cert e ca noi nu putem sa dam drumul campaniei de promovare, sunt turisti si nu pot sa cumpere tricouri", a declarat Mazare, la sediul Politiei Judetene Constanta, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca nu are de gand sa renunte la campania "Mamaia Style", considerand ca "maniera" in care promoveaza statiunea "este evident drumul cel bun", in conditiile in care la carnaval au asistat peste 25.000 de oameni.

"Deocamdata ne judecam, nu am de gand sa renunt pentru ca eu cred ca maniera la care noi promovam si ce facem in statiune este evident drumul cel bun, altfel nu erau peste 25.000 de oameni la carnaval unde erau fete. Poate in curand o sa ne certe si ca de ce sunt fete cu fuste scurte, despicate, s.a.m.d. Probabil ca vor femeia cu barba si atunci nu mai plange nimeni", a afirmat primarul Constantei.

Primarul a sustinut ca "singurul lucru care il deranjeaza" este ca nu poate sa faca materiale promotionale pentru turisti.

"Eu am voie sa vorbesc ce vreau ca suntem in democratie chiar daca anumite lucruri ii supara pe aia care conduc tara, eu vorbesc ce vreau. De aia l-am dat jos pe Ceausescu si am fost cu pusca. Ei nu critica declaratiile, probabil ca ei critica aceasta campanie, nu au ei probleme cu declaratiile mele. Ca asa m-au criticat si pentru justitie si a aparut Sarkozy care a spus acelasi lucru ca si mine la adresa justitiei si pe el nu l-a criticat nimeni dupa cum ati vazut. Dar inteleg ca e o problema si astept comunicarea. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu pot sa fac materiale promotionale, sa le cumpere turistii cu campania, asta o sa atacam si daca mergem ne judecam si facem la anul. Unul face si o suta latra", a mai declarat Radu Mazare.

Citeste si:
Oana Roman primește amenințări dure din partea internauților....
Oana Roman primește...

El a mers, marti, la sediul Politiei Judetene Constanta, aceasta fiind una dintre conditiile eliberarii sub control judiciar.

Citeste si: CNCD: Campania "Mamaia Style" are elemente cu continut sexist si misogin!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.