Politica 8 Iulie 2014 12:34
Adrian Papahagi a demisionat din Partidul Miscarea Populara.

Adrian Papahagi a demisionat din PMP, el sustinand ca presedintele partidului, Elena Udrea, este "un produs periculos al noii generatii de politicieni".

"Imi pare rau de fiecare clipa, fiecare efort, fiecare naivitate ingropate in proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generatii de politicieni; nu vad nicio diferenta morala, politica sau mediatica intre ea si Victor Ponta. Regret nesfarsit esecul proiectului initial al PMP: am fost cinstit atunci cand am batut tara si televiziunile, spunandu-le oamenilor ca e un partid altfel. Cand n-am mai crezut acest lucru, n-am mintit", a scris Papahagi pe pagina sa de Facebook.

"Adio, PMP!", mai scrie Papahagi.

Contactat de MEDIAFAX, Papahagi a confirmat ca a demisionat din PMP.

"Am demisionat din PMP. Nu ma mai intereseaza partidele, imi vad de universitate", a declarat Papahagi.

Imediat dupa congresul PMP in care Elena Udrea a fost aleasa presedinte al partidului, Teodor Baconschi a demisionat din formatiune.

Referindu-se la demisia lui Baconschi, Papahagi spunea atunci: "Eu, fiind mai tanar, mai rabd o vreme. Ma intreb, arghezian: «dar, Doamne, pana cand?»".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.