Politica 8 Iulie 2014 11:27
Adrian Sarbu a raspuns, luni seara, afirmatiei facute de premierul Victor Ponta, la B1 TV, potrivit careia omul de afaceri i-ar fi cerut sa opreasca un control al ANAF.

"Minte!", a declarat Adrian Sarbu ca raspuns la afirmatia lui Victor Ponta facuta la B1 TV luni seara, scrie MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat ca Adrian Sarbu ar fi fost la el in birou: "Mi-a zis ca are niste controale de la ANAF si daca pot sa le opresc si i-am zis ca nu pot. Si de atunci am tot citit ce rau sunt eu”.

"N-a fost nimeni la birou, nu nimeni, as minti sa spun. N-au fost Duicu cu Toba. Singurul om care a fost la mine in birou si de care imi amintesc a fost dl. Adrian Sarbu care mi-a zis ca are controale de la ANAF si daca pot sa le opresc. Si de atunci am tot citit ce rau sunt eu. Si nu opresc la nimeni controalele la ANAF. Cred ca toata lumea trebuie sa plateasca taxele", a declarat Ponta la B1 TV.

"Ca sa intelegeti de ce se insista. Am inteles chestia cu mogulii buni si rai. Nu cred ca exista in sensul de proprietar de presa. Nu stiu de ce Voiculescu e rau si Gusa e bun sau de ce Ghita e rau si Oancea e bun. Sunt proprietari de presa care respecta legea. Am un singur aspect asupra caruia ma pot concentra: plata taxelor. Sunt posturi care nu-si platesc de mult timp. E vorba de milioane de lei. Sunt banii cetatenilor. Alte fapte penale nu tin de Guvern. E treaba parchetului", a mai adaugat premierul Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.