Politica 6 Iulie 2014 14:34
Premierul Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care arata ca "se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte, prin votul Parlamentului, pentru a doua oara", el notand totodata ca "au mai ramas doar 23 de saptamani" pana cand acesta va pleca de la Cotroceni.

"Astazi, concomitent cu sarbatoarea Zilei Justitiei, se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte, prin votul Parlamentului Romaniei, pentru a doua oara. 6 iulie 2012 fost unul dintre momentele in care am demonstrat, impreuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, faptul ca USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii. Regret ca totusi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!", a scris Victor Ponta, duminica, pe contul sau de Facebook.

Premierul mai spune ca va sustine mereu ca "cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu au avut dreptate in decizia lor de a sanctiona abuzurile presedintelui".

"Am respectat decizia Curtii Constitutionale cu gandul la viitorul Romaniei, chiar daca mi-a fost foarte greu sa accept ideea ca votul romanilor a fost ignorat", adauga Victor Ponta.

Postarea pe Facebook a premierului se incheie cu un "P.S.", in care acesta spune: "Au mai ramas doar 23 de saptamani pana cand Traian Basescu va pleca de la Cotroceni!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.