Politica 3 Iulie 2014 17:52
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi ca presedintele PMP, Elena Udrea, "este ipocrita" si ca "asa este ea nascuta", sustinand ca aceasta ar fi dorit sa se "bage in seama" fara sa discute cu alte grupuri parlamentare in privinta initiativei de a initia o comisie parlamentara de ancheta.

Blaga a fost intrebat cum vede acuzatiile Elenei Udrea legate de faptul ca PDL si PNL ar fi refuzat constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul lui Dan Voiculescu, transmite MEDIAFAX.

"Doamna Udrea este ipocrita, asa este ea nascuta. Demersurile parlamentare pentru a infiinta o comisie de ancheta le stiti, ar fi trebuit sa convinga doua grupuri parlamentare, asa spune Regulamentul, iar noi le-am spus foarte clar, sustineam o astfel de initiativa. Trebuie sa discute si cu un alt grup parlamentar, cu PNL, de exemplu. Dansa a vrut sa se bage in seama, asta a facut, atacand din nou PDL", a declarat Blaga.

El a precizat ca nu exista vreo sansa de colaborare intre PDL si PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.