Politica 2 Iulie 2014 10:27
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, miercuri, la ora 16.00, pe ordinea de zi aflandu-se participarea Romaniei la viitoarea misiune NATO in Afganistan, un raport privind combaterea evaziunii fiscale si analiza posibilelor evolutii si a amenintarilor la adresa securitatii nationale.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de presedinte, va avea loc miercuri, incepand cu ora 16.00, la Palatul Cotroceni, scrie MEDIAFAX.

Pe ordinea de zi a sedintei CSAT se afla mandatul Romaniei la Summitul NATO 2014, participarea Romaniei la viitoarea misiune NATO in Afganistan, dupa 2014, dar si o informare despre fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2015.

Alte subiecte de pe agenda sedintei CSAT sunt Raportul privind activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale precum si analiza posibilelor evolutii ingrijoratoare si a amenintarilor la adresa securitatii nationale.

Potrivit comunicatului, pe timpul sedintei vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.